Uitvoerder

Solliciteer
80 dagen geleden Tijdelijk
Voltijd
Categorie: Bouw, Wegenbouw, Uitvoerend
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig

Als hoofduitvoerder ben je samen met een team van specialismen verantwoordelijk voor de uitvoering van tijdelijke verkeersmaatregelen bij grotere en/of complexere projecten. Enkele voorbeelden zijn de verbreding en verdieping van de A9, reconstructie N206, Rijnlandroute, SLOTS/Verkeerssystemen t.b.v. LVO’s en GVO’s. Of grote regionale werken met complexe technieken en/of grote impact op de leefomgeving.

De werkzaamheden binnen het project stem je, samen met het team, af met de opdrachtgever, wegbeheerders  en overige stakeholders. Tijdens de uitvoering van projecten met bijvoorbeeld complexe verschoven systemen of divergerende diamantaansluiting bewaak jij de rust en overzicht. Door een goede voorbereiding stuur jij het uitvoerend personeel en onderaannemers op een positieve en veilige manier aan.

Daarnaast hou jij scherp in de gaten of het project volgens afspraken wordt gerealiseerd, signaleert meerwerk en bewaakt (soms samen met een Contractmanager) het uitvoeringsbudget.

Ben je toe aan mooie uitdagende projecten? Samenwerken in een team van gelijkgestemde specialisten. Dan is deze vacature wat voor jou.

Je profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en aantoonbare ervaring met complexe verkeerssytemen en kennis van BRL9101. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrif. Hebt kennis van Microsoft Office, en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Traffic & More, onderdeel van Mourik

Traffic & More is onderdeel van Mourik en gevestigd in Utrecht. Traffic & More is dé specialist in tijdelijk verkeersmanagement. Op een creatieve en innovatieve wijze geven wij invulling aan tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken.

Sinds de oprichting in 2009 heeft Traffic & More een flinke groei in de afgelopen jaren doorgemaakt en zich stevig gevestigd in de landelijke top van specialisten in dit vakgebied. Door deze groei heeft Traffic & More behoefte aan uitbreiding binnen de organisatie.

Ons aanbod

Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we      maandelijks een vrijdagmiddagbarbecue.

Natuurlijk kijken wij naar jouw werkervaring en diploma’s, maar nog belangrijker vinden wij dat jij als persoon een goede toevoeging aan het bedrijf kan zijn.

  • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao Metaal en Techniek – Metaalbewerkingsbedrijf. Met o.a. 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Auto van de zaak.
  • Korting op collectieve verzekeringen en je fitnessabonnement.
  • Een fijne, gezonde werkplek met o.a. verstelbare zit-sta-bureaus, goede stoelen of fietsend achter je bureau, veel planten en regelmatig een lekker verzorgde lunch.
  • Bij ons staat personeel op nummer één. Wij zorgen voor een goede werksfeer tijdens en na werktijd. Zo gaan we jaarlijks een weekend weg en hebben we maandelijks een vrijdagmiddag barbecue.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden